Operett

2022.09.18. 16:11

Operett és musicalslágerek töltötték be az esztergomi főteret (videó)

Több százan vettek részt a Babits Mihály Színház hagyományteremtő jelleggel megtartott Széchenyi téri operett- és musical gáláján, melyen összesen dalt hallhattak az érdeklődők. Az est közös tánccal zárult.

W. P.

Fotó: Tinordi-Karvaly Bence

Kaj Ádám társulatvezető, rendező elmondta, hogy a rendezvénnyel régi adósságot törlesztettek, hiszen a népszínházi modellt szeretnék követni, így a különböző stílusok kedvelőinek is szeretnének előadásokkal kedveskedni. A gálát az esztergomi Művelődés Házának sikeres európai uniós pályázata keretében, a Babits Mihály Színház saját önrészével kiegészítve rendezte meg, az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft. pedig a program népszerűsítésében vállalt jelentős szerepet.

Az előadáson hat fiatal színész és énekes lépett fel: Kaj Ádám már korábbról ismerte Noé Veronikát, Olasz Csabát és Szondi Tamást, utóbbi előadó révén pedig Cseke Brigitta, Öller Roland és Szalkári Réka is csatlakozott hozzájuk. A szereplők egyúttal a Babits-társulat tagjaivá váltak és a jövőben újra szerephez juthatnak a színház előadásaiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában