Kiállítás

2022.09.22. 19:57

A. Bak Péter lábatlani festőművész egyik alkotását is kiállításra válogatta be a zsűri

A legszebb műveket a Corvin Művelődési Ház-Erzsébetligeti Színház Harmónia Szalonjában tekinthetik majd meg az érdeklődők.

Kemma.hu

Bak Péter lábatlani festőművész

Forrás: 24 Óra

Fotó: Fenyvesi Károly

Szeptember 9-én zsűrizték Budapesten a XVI. kerületi Őszi Tárlat beérkező festményeket, melyre A. Bak Péter, lábatlani festőművész egyik alkotása is elnyerte a zsűri tetszését, így bekerülhetett abba a válogatásba, amelyet a Corvin Művelődési Ház-Erzsébetligeti Színház Harmónia Szalonjában tekinthet majd meg a nagyérdemű. A kiállítást szeptember 27  és október 23 között nyílik mód megcsodálni, a megnyitóra pedig szeptember 27-én, este 18 órakor kerül majd sor. 

A. Bak Péter lábatlani festőművész Bagoly című alkotása
Bak Péter lábatlani festőművész Bagoly című alkotása
Fotós: A.Bak Péter

A. Bak Péter 20 évig lakott a kerületben, mielőtt Lábatlanra költözött. 2000-től 2003-ig a kerületi Corvin Művészklub elnöke, majd onnani kiválása után megalapította az ART 16 XVI. kerületi Művész Csoportot, amelynek a mai napig vezetője. A mustrára egyébként elmondása szerint két, a Lábatlani Művésztelepen készült képét vitte magával, melyek közül a „Bagoly” című remekművet választotta be a szakmai zsűri. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában