Húsvéti foglalkozások

2022.04.19. 16:31

Borúban is derűsen: fittyet hánytak a hideg, esős időre a kisbériek

Gyerekekkel telt meg a Wass Albert Művelődési ház április második hétvégéjén.

Raffael Veronika

A rossz idő ellenére sokan gyűltek össze kicsik és nagyok, akik közösen alkottak a házban.

Forrás: 24 Óra

Fotó: WAMK

Április második hétvégéje: eső, hideg, de a Wass Albert Művelődési Központban mégis számos lehetőség akadt a találkozásra kicsiknek, nagyoknak egyaránt. A borús délutánon húsvéti kézműves foglalkozást tartottak a Klubszobában Klupács-Szabó Erzsébet vezetésével. Sokan, mintegy negyven gyerek és szüleik készítettek kedves, bájos asztaldíszeket, vasalható gyöngyökből apróságokat, közben játszottak, ettek-ittak, a csocsóasztalnál komoly meccsek zajlottak, nagy élet volt a házban. A szervezők köszönetüket fejezték ki az előkészületekért, a lebonyolításért, a türelemért és az élményért a foglalkozás vezetőjének, hozzátették: legközelebb is várnak minden ügyes kezű alkotót.

Ugyan ezen a napon a színházteremben is zajlottak események: Mohácsi Attila a Győri Nemzeti Színház színésze és Kerecsényi Éva kortárs költő egy órára elfeledtették a rossz időt, a gondokat, a megoldandó feladatokat, a hétköznapi rutint és szürkeséget. A költészet napja alkalmából egy színes, a költőnő verseire épülő zenés összeállítás hallhatott a közönség Érzések és sugallatok címmel. Elhangzottak a Love Story, Hangokba zárva, Caruso, Grande Amore, Cherbourgi esernyők, She, Szélmalom című dalok többek között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában