játékok

2021.10.16. 09:13

Gyermekszínjátszók találkoztak a Puskinban

A tatai Zsák bolha, a tatabányai Ficseri és Szálka Stúdió, valamint az ácsi Bigyó csoport fiatal tehetségei foglalták el pénteken a Puskin Művelődési Házat.

S. G.

A Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó megyei programján az idén drámafoglalkozások és játékok várták a gyerekeket. A nap tele volt izgalmas meglepetésekkel. Tóth Zsóka, a program házigazdája köszöntötte a fiatalokat a harmincadik alkalommal megszervezett találkozón, majd a Ficseri csoport Puli című színpadra írt játéka következett.

A gyerekek ezt követően kiváló drámapedagógusokkal tölthették a dél­előttöt, akik izgalmas foglalkozásokat tartottak. Szivák-Tóth Viktor, Tölgyfa Gergely mellett Tóth Zsókával gyakorolhatták a szép beszédet. Szűcs Orsolya irányításával kis ajándékokat készíthettek. Tara Andrea a Szálka Stúdió vezetőjeként beavatófoglalkozást tartott alakuló csoportjának. A délelőtt folyamán kincskeresés is volt, séta a Bánhidai földművesek szobrához, majd a különlegesen játékos napot Fabók Mancsi Bánszínháza zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában