garantált nevetés

2021.07.05. 20:02

Ismét összeáll a legendás rádiós trió: Bochkor, Boros és Voga újra együtt

Kilenc év után ismét együtt hallhatjuk Bochkor Gábort, Boros Lajost és Voga János, azaz a népszerű rádióműsor, a Bumeráng három műsorvezetőjét.

Kemma.hu

Újra összeáll a Bochkor-Boros-Voga trió.

Forrás: Bochkor/Facebook

Nagy bejelentést tettek a Retro Rádió készítői " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalukon. „Bochkor” nevű műsoruk társműsorvezetője, Lovász László szabadságát tölti , helyettesítői pedig nem mások lesznek, mint a legendás rádiós trió, Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János. Nem kevesebb, mint kilenc év után áll össze újra a csapat, és most is csak egyetlen délelőtt, pénteken lesznek hallhatóak.

Vogát különösen jól ismerhetik a helyiek, hiszen a műsorvezető tatabányai születésű. Vogci – ahogy Bochkor becézi –, ezen kívül is gyakran hallható a műsorban, hiszen hetente háromszor bejelentkezik az adásba, különböző sztorikkal, érdekességekkel szórakoztatva mind a hallgatókat, mind Bocsiékat.

A Bumeráng korábban 12 éven keresztül futott töretlen népszerűséggel, tíz éven keresztül a Sláger Rádión, majd két éven át a Neo FM-en, végül egy rövid ideig a Music FM-en – írja a borsonline.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában