lehetőség

2020.01.17. 08:28

Tehetségkutatót szervez Bokodon a tehetséges énekes-gyerekszínész

Képbe lépek címmel tehetségkutató versenyt szervez Bokodon Jónás Szabolcs, a helyi művelődési ház vezetőségének támogatásával. A megmérettetésre Komárom-Esztergom megyében élők jelentkezését várják.

W. Zs.

Forrás: Beküldött

Képbe lépek címmel tehetségkutató versenyt szervez Jónás Szabolcs, a helyi művelődési ház vezetőségének támogatásával 10 és 18 év közötti fiatalok számára. Ez az első ilyen kezdeményezés. A megmérettetésre olyanok jelentkezését várják, akik kimagaslóak az ének, a rap, a tánc, a próza, illetve az egyéb kategóriák egyikében; kizárólag megyei lakosok, valamint nem utolsó szempont, hogy tehetségesek.

A program – amelyre február 22-ig lehet jelentkezni – kiváló bemutatkozási lehetőséget kínál Bokodon és környékén. Van egy háromfős szakmai zsűri is, akik természetesen értékelik a produkciókat, végül pedig kiválasztják, mely fiatal tehetségeket érdemes felkarolni.

A díjazottak egyénre szabott támogatásban is részesülnek. Minden esetben mentori támogatást kapnak, Presser Lili táncos és koreográfusasszisztens, valamint Jónás Szabolcs énekes és gyermekszínész személyében. A zsűriben helyet foglal Patakiné Mészáros Szabina nívódíjas koreográfus, a Deja Vu Tánccsoport alapítója és vezetője. Torzsa Gabriella, a The Voice – Magyarország hangja egyik felfedezettje, valamint Dallos Zoltán színész, a Kadarka társulat és a Kadarkölyök színjátszó csoport alapítója, illetve vezetője.

A rendezvény kétfordulós lesz. A díjmentes rendezvény válogatóját február 29-re időzítették, a döntőt pedig április 18-ra. A jelentkezéshez szükséges kitölteni egy online jelentkezési lapot, amely a verseny honlapjáról letölthető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában