mozi

2018.05.29. 18:13

Ilyen lesz az Almásfüzitőn forgatott Robin Hood (videó)

Októbertől új köntösben láthatják a nézők a tolvajok fejedelme, Robin Hood történetét. Az Almásfüzitőn is forgatott film előzetese már megtekinthető.

kemma.hu

Forrás: youtube

Mi is beszámoltunk 2017 elején arról, hogy az egykori almásfüzitői timföldgyárban forgatják két hollywoodi szuperprodukció egyes jeleneteit. A Jennifer Lawrence főszereplésével készült Vörös veréb (Red Sparrow) című filmet már bemutatták a filmszínházak, a számos világsztárt felvonultató Robin Hood pedig 2018 folyamán jut erre a sorsra: a szinkronos előzetest mindenesetre már közzé is tette a film magyarországi forgalmazója.

A látványos, pörgős akciófilm címszerepét a Kingsman-filmek sztárja, Taron Egerton játssza, de szerepel a filmben Jamie Foxx, Eve Hewson, Jamie Dornan, és Ben Mendelsohn is.

A film készítői sem mondhatók kispályásoknak: a rendezői székbe az az Otto Bathurst került, akinek a nevéhez eddig jobbára sorozatok fűződnek (többek között a Black Mirror), a produceri feladatokat pedig egy igazi nagyágyú, Leonardo DiCaprio vállalta magára.

(Nyitókép: Youtube)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában