erdőtűz

2017.07.20. 15:38

Úgy lángolt az erdő Füzitő és Tata közt, hogy az 1-es utat is lezárták

Kigyulladt az aljnövényzet Almásfüzitő és Tata között csütörtök délután, az 1-es számú főút mentén. A sűrű füst miatt a rendőrök Dunaalmás felé terelték a forgalmat, de már járható az út.

kemma.hu

33 tűzoltó küzdött meg a lángokkal

Fotó: Völgyi Ágnes

FRISSÍTÉS:

– Két területen, összesen mintegy 10-15 hektáron kapott lángra a lábon álló gabona, tarló és fás terület. A tatabányai, komáromi, bajnai és nyergesújfalui hivatásos, valamint a kocsi és komáromi önkéntes tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálattal együttműködve fékezték meg a lángokat – közölte a kemma.hu-val Völgyi Ágnes katasztrófavédelmi szóvivő.

Tatabánya,Komárom,Bajna, Nyergesújfalu hivatásos tűzoltói, Kocs és Komárom önkéntes tűzoltói vannak kint + a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat

FRISSÍTÉS:

Az útzár megszűnt, az 1-es út érintett szakasza ismét járható, tudtuk meg a rendőrségtől.

Korábban írtuk:

Aljnövényzet és tarló kapott lángra csütörtök délután, az 1-es út Almásfüzitő és Tata közötti szakasza mentén.

Mint Gányai Balázs rendőrségi szóvivő a kemma.hu-nak elmondta, a sűrű füst miatt balesetveszélyessé vált útszakaszt elzárták a forgalom elől. Az Almásfüzitő felől érkezőket a 10-es útra, a Tata irányából közelítőket pedig a 1129-esre terelték.

Címkék#erdőtűz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában