SMA

2018.03.14. 15:50

Szenzációs hír: Ábris itthon kapja meg a hetedik injekciót

Béry-Januskó Ábris, a gerincvelői izomsorvadással született kisfiú édesanyja végre megkapta a várva várt üzenetet: egy injekciót már biztosan megkapnak.

Sz. Sz.

Ábris egy igen súlyos betegséggel, gerincvelői izomsorvadással született, de nem adja fel!

Ábris és édesanyja, Flóra legutóbb arról mesélt nekünk, hogy Belgiumban elfogadták azt a klinikai programot, amiben ők is részt vettek, így a jövőben bizonytalanná vált a kisfiú kezelése. Egészen eddig, ugyanis Flóra ma igazi örömhírt osztott meg segítőikkel a közösségi oldalukon:

A várva várt üzenet??

Most már biztosan megkapja Ábris a 7. injekciót Magyarországon! Reméljük a továbbiakban is pozitív elbírálásban részesülünk és folytathatjuk itthon a kezelést.

Ennek ellenére folytatjuk az alapítványi munkát, a gyűjtést – mivel nagyon fontos, hogy továbbra is lehetőségünk legyen a külföldi utazásokra, a belgiumi es olaszorszagi orvosaink, fizioterapeutáink látogatására.

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!??

És ez egyben azt is jelenti, hogy hamarosan elindul a magyarországi program, így a magyar SMA-s kisbabák is lehetőséget kapnak az életre.

– Ábris még egy injekció kap Belgiumban, ahova a napkban indulunk, ez lesz a hatodik, az utána következőt pedig így már biztosan itthon adják be neki. Nagyon bízom benne, hogy a jövőben is folytatják majd az itthoni kezelést, és emellett minél több kisgyerek kap majd lehetőséget a minőségi életre – mondta el Flóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában