közös program

2018.03.17. 09:53

Ők kapták idén a sajtónapi díjainkat

Sajtónapi rendezvényünkön gokartozással töltötte a napot a szerkesztőség.

Kemma.hu

A hagyományos sajtónapi ünnepséget a komáromi Cart Cafféban tartotta szerkesztőségünk és kiadónk március 15-e alkalmából. A 24 Óra és a Kemma.hu ünnepségén elismeréseket is átadtak.

Az  év újságírója díjat ezúttal Szűr Annamária online szerkesztő vehette át Takács Zoltán főszerkesztőtől. Kollégánk nevéhez fűződik többek között a 106 éves Annus néniről készült videó, amelyet majd' hatvanezren láttak a Facebookon, és annak az örökbefogadott asszonynak a története, aki cikkünk után találta meg évtizedek óta nem látott testvérét.

Az Unicum-díjat a humoráról is ismert és közkedvelt Petrik József kapta a szerkesztőség szavazatai alapján. Ő, amellett, hogy a tatabányai kézilabda-csapat rutinos krónikása, élvezetes riportjaival az olvasók kedvence is. Ő volt az például, aki az Almásfüzitőn forgató Jennifer Lawrence nyomába eredt. és Az év munkatársa elismerést a nagy munkabírású, lelkiismeretes Lepsics Jánosné vehette át Tímár János megyei üzletszervezési vezetőtől.

A hagyományos sajtónapi ünnepséget a komáromi Cart Cafféban tartottuk. Kipróbáltuk a teremgokartpályát is, ahol élvezetes, csapatépítésnek is beillő versengés után született meg a végeredmény. A hölgyeknél Nyári Csilla bizonyult a legjobbnak Pintér Bernadett és Lászlók Melinda előtt. A fiúknál száguldó fotóriporterünk Hagymási Bence nyert, alig megelőzve Nagy Tamást, míg a harmadik helyre Barcs Bence futott be.

(Borítóképünkön: Szűr Annamária, Takács Zoltán, Petrik József, Lepsics Jánosné és Tímár János  díjátadón)

Címkék#sajtónap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában