programajánló

2018.07.18. 07:47

Pezseg majd az élet a tatai pályán

Július 21-én ötödik alkalommal rendezik meg a Kertvárosi Családi Napot, amelynek hagyományosan a pezsgőgyári pálya ad otthont.

Sz. A.

Forrás: Shutterstock

Díjugrató és lecsófőző verseny, szabadidős programok várják az érdeklődőket. A Kertvárosi Nap elmaradhatatlan része a díjugrató lovasverseny, amelyen már nyolc órakor megkezdődik a viadal. Az elmúlt években száznál is többen neveztek a versenyre, így most is nagy érdeklődésre számítanak a szervezők a Tatai és Térségbeli Lovasélet-fejlesztő Egyesülettől.

Fővédnökként és házigazdaként Horváthy Lóránt, Kertváros önkormányzati képviselője is várja a vendégeket. A lecsőfőző versenyen zsűritagként is részt vesz, a tüzet 14 órakor gyújtják majd meg. Az eredményhirdetés után a Seamróg zenél, és napközben a pezsgőgyár is kinyitja a kapuit. A gyerekeket tűzoltó autó, habparti és játéklehetőség is várja.

Straubinger Zoltán, az egyesület elnöke elmondta: az impozáns, történelmi helyszínen nemcsak a régi lovasversenyek hangulatát szeretnék megidézni, hanem élményeket is adni minden kertvárosinak és tatainak.

(Borítókép: Shutterstock)

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában