szavazás

2018.08.20. 11:22

Olvasóink kíváncsiak a Komáromi kisleányra

A fővárosban, a Magyar Ízek Utcájában is kínálják már a Komáromi kisleányt, ennek apropóján kérdeztük olvasóinktól, hogy ők is megkóstolják-e az országtortát.

Kemma.hu

Sztaracsek Ádám, a Jánoska Cukrászda cukrászának alkotása, a Magyarország tortájának választott Komáromi kisleány elnevezésű torta az augusztus 20-i ünnepi rendezvények szervezőinek sajtótájékoztatóján

Forrás: MTI/Mohai Balázs

A Komáromi kisleány lett idén Magyarország tortája, míg a Magyarország cukormentes tortája verseny nyertesének a Három kívánság elnevezésű tortát választották. A Komáromi kisleány elnevezésű tortát a Jánoska Cukrászda cukrásza, Sztaracsek Ádám készítette, és a hét végén már meg is lehetett azt kóstolni.

Olvasóink 30 százaléka igazi lokálpatriótaként azt válaszolta kérdésünkre, hogy mindenképpen megkóstolja az országtortát, méghozzá Sztaracsek Ádáméknál. Voltak „óvatosabb duhajok” is (28 %), akik úgy vélekedtek, hogy egy cukrászdában belebotlanak a Komáromi kisleányba, megkóstolják majd. A szavazók 42 százaléka pragmatikusan állt a kérdéshez: őket nem érdekli az egész országtorta-ügy.

[eweb-voting id="1155168"]

Címkék#szavazás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában