téves riasztás

2018.08.19. 15:19

Nincsen malacunk: kiderült, hova valósi a „tatabányai” disznó

Mi is felfigyeltünk a közösségi oldalon közzétett fotóra, amin egy méretes sertés látható a panelházak között. Friss híreink vannak az elkóborolt állatról.

kemma.hu

Forrás: Mindörökké tatabányaiak csoport

Vasárnap reggel rengetegen megosztották azt a Facebook-bejegyzést, miszerint egy magányos disznó járja Tatabánya-Dózsakertet. Közzétettük mi is a kósza háziállat fotóját, hátha hamarabb hazakerül, de több olvasónk is jelezte, hogy az állat nem a megyeszékhelyen, hanem Móron, a Dózsa utcában csatangol.

Azóta újabb kép került fel a Mindörökké tatabányaiak csoportba a négylábúról, a megosztó pedig ismét Dózsakertet jelölte meg helyszínnek. A csoporttagok sem tudtak megegyezni abban, hogy hova valósi a disznó, de a legmeggyőzőbb bizonyítéknak a háttérben látható házak bizonyultak, amik alapján beazonosítható a móri helyszín.

Fotó: Mindörökké Tatabánya csoport

A Google Térkép segítségével mi is megnéztük a Mórón található Dózsa György utcát, ahol tényleg ilyen emeletes házak állnak. Ennek alapján egy móri gazda várja haza kedvencét.

Mór, Dózsa György utca
Fotó: Google maps

(Borítókép: Mindörökké tatabányaiak)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában