változások

2018.06.16. 07:17

Költözik a tatabányai orvosi ügyelet

Jelentős fejlesztések kezdődtek el a megyeszékhely újvárosi részében, ami nem csak az itt élőket érinti, hanem a Tatabányai járás területén lakó csaknem 90 ezer polgárt is.

Palásti P.

Költözik a tatabányai orvosi ügyelet

December elsejétől a Győri úton, közvetlenül a Levendula Gyógyszertár mellett működik majd két új orvosi ügyelet. Az egyikben a gyerekeknek, a másikban a felnőtteknek nyújtanak segítséget ünnep- és munkaszüneti napokon, továbbá azokban az órákban, amikor sehol sincs szakrendelés.

A Szent Borbála Kórház kis betegei plüssjátékokat kaptak

A Szent Borbála Kórházban természetesen van, de oda – az életmentő, sürgősségi eseteket nem számítva – csak beutalóval kerülhet bárki. Ennek az intézménynek eddig is sokan segítettek már. Cégek, kisebb-nagyobb vállalatok, de magánszemélyek is. Szerda délután a UPC Magyarország Kft. vezetői képviseletében Medgyessy Gergely, a szervezet kommunikációs vezetője adott át a gyerekosztály részére három kisebb és egy nagyobb készüléket sok-sok játékfigurával együtt. Az ajándékokat dr. Lőke János főigazgató vette át, és köszönte meg a beteg gyerekek nevében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában