segítők

2017.11.18. 17:28

Az év önkénteseit keresik Komárom-Esztergom megyében

November 26-ig négy kategóriában lehet szavazni a 2017-es év önkénteseire a Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház közösségi oldalán.

kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Mint írják, tapasztalataik szerint megyénkben is folyamatosan nő az önkéntesség elismertsége, ezzel együtt az önkéntesek száma. Egyre többen érzik azt, hogy az önkéntes tevékenység során fejlődik személyiségük, új kapcsolatokat építenek ki úgy, hogy mindeközben rászorulókon segítenek. Ezenkívül egyre több vállalat életében is fontos stratégiai céllá válik, hogy a társadalmi felelősségvállalás keretében szervezett vállalati önkéntes programjaikkal növelhetik dolgozóik elköteleződését, motivációját, hozzájárulhatnak személyes fejlődésükhöz, s ezzel a cég hosszú távú fenntarthatóságát és reputációját is elősegítik.

Hogy még többek számára vonzóvá tegyék az önkéntes tevékenységet, és hogy annak társadalmi megítélését még kedvezőbb irányba mozdítsák, idén is négy kategóriában (2017 önkéntese, 2017 önkéntes szervezete, 2017 önkéntes programja és 2017 jótevője) díjazzák Komárom-Esztergom megye segítőit, akikre on-line jelölőlapok kitöltésével lehet voksolni november 26-ig.

Borítókép: Shutterstock

Címkék#önkéntes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában