egészségügy

2018.03.15. 06:59

A Szent Borbála szülészetét is kitüntették

Tatabányai gyermekorvos és gazdasági vezető, valamint komáromi orvosigazgató is elismerést vehetett át a nemzeti ünnep alkalmából.

Kemma.hu/MTI

A szent Borbála Kürházba 2017 novemberében az itt született és gondozott korababák is visszatértek

Fotó: Hagymási Bence/24 Óra

Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár Batthyány-Strattmann László-díjakat, Pro Sanitate-díjakat és Miniszteri Elismerő Okleveleket adott át a mai napon a Pesti Vigadóban.

Az egészségügyi ellátás érdekében végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Pro Sanitate díjban részesült Dr. Pintér Katalin Margit, a dózsakerti Gyermekorvosi Rendelő házi gyermekorvosa, valamint Dr. Szakál Ignác Imre, a Komáromi Selye János Kórház orvos-igazgatója,

Az egészségügy területén végzett eredményes, példamutató tevékenysége elismeréseként két Miniszteri Elismerő Oklevél is Tatabányára, a Szent Borbála kórházba került. Hoffmann Zoltánné, a kórház gazdasági igazgatója, valamint az intézmény szülészet-nőgyógyászat osztálya érdemelte ki az elismerést.

A szent Borbála Kürházba 2017 novemberében az itt született és gondozott korababák is visszatértek
Fotós: Hagymási Bence/24 Óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában