emlékkoncert

2018.10.16. 13:48

Vodku fiaival emlékeztek Cseh Tamásra az Agorában

A kilenc esztendeje elhunyt Cseh Tamásra emlékeztek péntek este Tatabányán, ahol a Vodku fiai formáció elevenítette meg a népszerű előadóművész dalait.

K. D.

Cseh Tamás emlékest volt a Vértes Agorájában.

Fotó: Zantleitner Ingrid/24 Óra

Cseh Tamásra emlékeztek péntek este a Vértes Agorájában. A magyar dalköltészet ikonikus alakja kilenc esztendeje hunyt el, de azóta is népszerűek dalai különleges hangzásviláguk és a dalaiba írt létigazságoknak köszönhetően. Az emlékesten többek között Ónodi Eszter és Jordán Adél színművészek is felléptek.

Szerzőtársával, Bereményi Gézával szinte új műfajt teremtettek. A Vodku fiai elnevezésű formáció már 2010 óta előadja Cseh Tamás dalait. Bata István énekes elmondta, gyakran koncerteznek a művész által egykor kedvelt helyszíneken.

Hozzátette, céljuk, hogy a közönség hallhassa a legnépszerűbb Cseh Tamás szerzeményeket, de fontosnak tartják a kevésbé köztudatban lévő dalok megismertetését a közönséggel országszerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában