játszva tanulni

2018.09.19. 18:11

Műsebek és részegszemüveg: izgalmasan indult a Biztonság hete

Izgalmas napok elé nézünk, hála a rendőrök, a katasztrófavédők és a vöröskereszt munkatársainak: kedden kezdetét vette a Biztonság hete programsorozat.

kemma.hu/police.hu

A gyerekek még műsebekete is kérhettek a programon

Forrás: police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Komáromi Városi Balesetmegelőzési Bizottság közös szervezésében szeptember 18-án délelőtt a komáromi Jókai téren kezdetét vette a Biztonság Hete programsorozat. A rendezvényen a biztonságos közlekedés fontosságára hívták fel az érdeklődők figyelmét a rendőrök, a helyi katasztrófavédelem, valamint a vöröskereszt munkatársai.

A gyerekek még műsebekete is kérhettek a programon
Fotó: police.hu

A környező általános iskolákból érkező tanulók kockákból közlekedési jelzőtáblákat rakhattak ki, kipróbálhatták a részeg szemüveget, képek közül válogathatták ki a kerékpár kötelező tartozékait, tüzet olthattak és az esetleges sérüléseket is magukon viselhették.

A gyerekek játékos formában ismerkedhettek meg a biztonságos közlekedés szabályaival
Fotó: police.hu

Az éppen arra közlekedő kerékpárosoknak pedig lehetőségük volt a kerékpárt az országos Bike Safe programban regisztráltatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában