knykk

2018.10.16. 19:52

Ezek a buszsofőrök tudják, mi a biztonság: 1 millió 750 ezer kilométert vezettek baleset nélkül

„Milliomos” buszvezetőket jutalmaztak a KNYKK. Zrt-nél. Hárman is 1,75 millió kilométert vezettek már baleset nélkül.

P. J.

„Milliomos” buszvezetőket jutalmaztak a KNYKK. Zrt-nél. Hárman is 1,75 millió kilométert vezettek már baleset nélkül.

Fotó: Zantleitner Ingrid/24 Óra

Kedden a tatai Gottwald étteremben rendezte hagyományos évi ünnepségét a régiós Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (KNYKK Zrt.) Ez az az alkalom, amikor a cég vezetése elismeri és jutalmazza a balesetmenetes vezetésben élenjárókat, valamint vállalati elismeréseket, jutalmakat nyújt át az arra érdemeseknek.

Ebben az évben, az 1500 alkalmazottat foglalkoztató nagyvállalat, amely a közösségi közlekedés szolgáltatását két – Komárom-Esztergom, valamint Fejér – megyében végzi, szűkebb hazánkban hatvannégy munkatársa tevékenységét ismerte el. Szerdán, Fejér megyében további száz dolgozót jutalmaznak.

A megjelenteket, köztük Vaczula Józsefet, a megyei rendőr-főkapitány bűnügyi helyettesét, Németh Tamás, a KNYKK Zrt. vezérigazgatója köszöntötte.

Az ünnepségen 1 millió 750 ezer kilométernyi balesetmentes vezetésért az alábbiakat tüntették ki: Misztl Márton Károly, Nebehaj Gábor, Szalai Imre és Tóth Gyula. A megyénkben az Év buszvezetője Jagodics Zsolt lett. Az Év karbantartója címet Kecskés Zoltán érdemelte ki.

A Szent Kristóf-emlékérem bronz fokozata elismerést Németh Jánosné, az ezüst fokozatot Jóna István, míg az aranyat Fülöp József vehette át. A Volán plakettet pedig Németh János Lászlónak, a régiós szakszervezet elnökének nyújtotta át Németh Tamás a volán-vállalat vezérigazgatója.

„Milliomos” buszvezetőket jutalmaztak a keddi rendezvényen (Fotó: Zantleitner Ingrid/24 Óra)

További részletek a 24 Óra október 17-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában