Felújítás

2018.09.18. 21:13

Átadták a felújított tornatermet Esztergom-Kertvárosban

Projektzáró rendezvényt tartottak az Esztergom-kertvárosi Arany János Általános Iskolában, ahol átadták a felújított tornatermet.

P. O. Z.

A projektzárón jelen volt Bánhidy László alpolgármster,

Fotó: Pöltl Oxi Zoltán/24Óra

Az Arany János Általános Iskola felújított tornatermének átadásán részt vett Bánhidy László alpolgármester, Erős Gábor, Tóth Tamás, Sztojka Lajos önkormányzati képviselők, illetve a Tatabányai- és Esztergomi Tankerület, a Cigány Kisebbségi Önkormányzat munkatársai és a kivitelező képviselői is részt vettek.

Ahogy Baranya István igazgató is ígérte rövid köszöntőjében, szeptember 17-én már ebben a megújult tornateremben kezdték meg a testnevelés órákat az Arany János-iskola diákjai.

A projektzárón elhangzott beszédekben egyebek mellett arról számoltak be a felszólalók, hogy a minisztériumi támogatással, 60 millió forintból megvalósuló beruházásban nemcsak a kertvárosi tornaterem, de a hozzátartozó vizesblokkok és öltözők is megújultak. Így egy európai színvonalú rekonstrukcióval egy minden igényt kielégítő létesítményt kapott az Arany János Általános Iskola.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában