megyei önkormányzat

2018.03.18. 07:46

Az 50 év felettiekre fókuszál az új kezdeményezés

Ingyenes kiállítás és vásár várja az 50 év felettieket a Monostori erődben áprilisban.

N. T.

Popovics György

Fotó: Nagy Tamás/24 Óra

Sajtóreggelin ismertette Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke és Vasi Emma, a Rába-Duna-Vág Európai Területi Együttműködési Csoportosulás igazgatója, a Silver Economy projekt célkitűzéseit, valamint a projekt egyik kiemelt programját az Ezüst gazdaság, kiállítás és vásár részleteit.

A rendezvényen, amelyet április 20–21-én rendeznek meg a Monostori erődben, olyan kiállítóknak biztosítanak ingyenes bemutatkozási lehetőséget, akik 50 feletti cégvezetők, vagy az idősebb korosztály számára gyártanak termékeket, esetleg szolgáltatásokat nyújtanak különböző területeken.

– Tény, hogy az 50 év feletti korosztály rétege egyre növekszik, így az igény is, hogy támogatást és segítséget kapjanak többek között a munkaerő-piacon való boldoguláshoz, az egészséges életmódhoz és az aktív korosodáshoz. A megyei önkormányzat társtulajdonában működő Rába-Duna-Vág Európai Területi Együttműködési Csoportosulás jelenlegi projektje most erre nyújt lehetőséget – hangsúlyozta Popovics György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában