Finom falatok

2025.04.18. 05:49

Borbás Marcsi ünnepi menüje: ezt eszi a gasztrokirálynő nagypénteken és húsvétkor

Hazánk gasztrokirálynőjének fontosak a hagyományok, amelyeket a Gasztroangyal című műsorában is örömmel ápol és népszerűsít. Borbás Marcsi most elárulta, mi lesz nála a húsvéti menü.

Borbás Marcsi ünnepi menüje: ezt eszi a gasztrokirálynő nagypénteken és húsvétkor

Tökéletes ünnepi összeállítás Borbás Marcsi húsvéti menüje

Forrás: Facebook

Borbás Marcsi számára fontosak a hagyományok, figyel arra, hogy kövesse szüleink, nagyszüleink szokásait. A Gasztroangyal műsorvezetője nagypénteken húsmentes ételeket készít, húsvétkor pedig bárányt tálal.

Borbás Marcsi húsvéti menüje
Tökéletes ünnepi összeállítás Borbás Marcsi húsvéti menüje
Forrás: Facebook

Borbás Marcsi ünnepi menüje

A hagyománytisztelő gasztrokirálynő nagypénteken kizárólag húsmentes ételeket készít: csíkmadarasi krumplilevest sáfrányos szeklicével és juhtúrós gombóccal, valamint különleges, habos tésztájú csúsztatott palacsintát, amelynek rétegei közé narancslé és cukros darált mák kerül.

Borbás Marcsi húsvétkor  hagyományosan báránycsülköt készít. Azoknak, akik nem kedvelik a bárányt, mézes-mustáros csülköt ajánl helyette. Köretként tejszínes rakott burgonya, desszertként pedig mézes krémes kerül Borbás Marcsiék asztalára.

Ha többet olvasnál, Borbás Marcsi húsvéti menüjéről mindent megtudhatsz a mindmegette.hu-n.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában