Sikeres LEADER pályázat

2024.07.08. 13:29

Új traktor érkezett Bakonybánkra

A LEADER pályázat keretei közt beszerzett jármű észrevehetően növeli majd a munkák hatékonyságát ezzel javítva a közterek megjelenésén is. Az új traktor 6,99 millió forintos támogatásból valósulhatott meg.

Kemma.hu

Bakonybánk község jelentős előrelépést tett a közösségi terek karbantartása érdekében. A LEADER program támogatásával beszereztek egy közterület-fenntartó traktort. A jármű hatékonyabbá, rendszeresebbé teheti a karbantartási munkákat, növelve a lakosság életszínvonalát és a község esztétikai értékét. Az új traktor a karbantartási munkák alapvető eszköze lehet. A modern mezőgazdasági technológia képviselőjeként lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést a zöldterületeken. Segítségével könnyebben elvégezhetők a fűnyírási, sövénynyírási, tereprendezési, és egyéb karbantartási feladatok, amelyek korábban jelentősen több időt és energiát igényeltek.

A LEADER páláyzat segítségével megvásárolt új traktor
A LEADER páláyzat segítségével megvásárolt új traktor
Fotó: Flajsz Peter

Szükséges az új traktor

Nagyné Farkas Marianna, a település polgármestere hangsúlyozta, a traktor beszerzése jelentősen javított a közösségi területek állapotán. Hatékonysága és gyorsasága eredményeképp a közterületek folyamatosan rendezettek és ápoltak maradhatnak. Ez nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem a közösség egészségét és jólétét is szolgálja. A település 6,99 millió forintos összeget nyert a LEADER pályázaton, ebből vásárolták a traktort. A polgármester köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik hozzájárultak a pályázat sikeréhez és a traktor beszerzéséhez, ugyanis a közösség támogatása és összefogása nélkül ez a fejlesztés nem valósulhatott volna meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában