Kisbér

2024.07.08. 13:42

Sikeres tábort zárt a Kisbéri Kézilabda Club

A Kisbéri Kézilabda Klub remek hetert zárt. Fergeteges tábor és rengeteg élmény várt a gyerekekre.

Kemma.hu

Öt napon keresztül fogadta a Kisbéri Kézilabda Club a fiatal sportolókat táborába. A gyerekeket mindennap más-más sportág megismerése várta. Hétfőn előszőr vívásban és súlyemelésben tehették próbára ügyességüket. A tábor ideje alatt a gyerekek vizen és földön is tevékenykedtek. A sárkányhajózás és a jetski-zés mellett helyet kapott a lézerharc és a lovaglás is. Természetesen a club fő profiljáról a kézilabdáról sem feledkeztek meg. Minden délutánt labdevezetési gyakorlatokkal és ügyességi játékokkal zártak a Kisbéri sportcsarnokban, a gyerekek készségeinek fejlesztése érdekében. A tábor zárásaként a legjobban teljesítő táborozók díjakat vehettek át, elismerve ezzel a hét folyamán nyújtott teljesítményüket.

Kisbéri Kézilabda Club tábor
Kisbéri Kézilabda Club tábor
Forrás: Kisbéri KC/Facebook

A tábor szervezői hálásak

Gachovetz Tibor és Jáki Tamás edzők köszönetüket fejezték ki mindenkinek, aki hozzájárult a tábor sikeréhez. Külön kiemelték Gellér Fruzsinak, Szabó Lilinek, Sarus Szofinak, Falusi Rékának és Beke Majának a segítségét, akik egész héten megbízható támaszai voltak az edzőknek, és mindenben számíthattak rájuk. Nagy köszönettel tartoznak továbbá minden támogatónak, segítőnek és felajánlónak, akik nélkül ez a tábor nem valósulhatott volna meg. Az idei tábor remek hangulatban telt, és a szervezők igyekeztek életre szóló emlékeket szerezni a gyerekeknek 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában