Tájékoztató

2024.07.04. 06:14

Reggeli útinform: ezt kell tudni, ha ma autóba ülsz

Ma is összefoglaltuk nektek, milyenek az útviszonyok, az időjárás, valamint a lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Az utinform.hu tájékoztatása szerint az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Győr térségében a 107-es kilométernél lévő M19-es autóúti csomópontban lezárták a lehajtóágat felújítási munka miatt. Kerülni a 112-es kilométernél lévő csomópontnál a 813-as főút felé lehet. 

Szintén Hegyeshalom felé, a 132-es és a 142-es kilométer között a külső és a leálló sávot lezárták. A forgalmat sávelhúzással a belső és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Budapest irányába a külső és a leálló sáv járható. 

A Budapest felé vezető oldalon, a 169-es és a 166-os kilométer között a belső és a külső sávot zárták le, a forgalom a leálló sávon, illetve a szemközti oldal belső sávján halad. Hegyeshalom irányába a külső és a leálló sáv járható. 

Az 1-es főúton, Óbarok és Tata között több szakaszon az útmenti padkát kaszálják. 7.00 órától 14.00 óráig mozgó tereléssel a fél útpályát lezárják.

A 81-es főúton, Kisbér átkelési szakaszán, a 48-as és a 49-es km között építési munka miatt van félpályás lezárás. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában