Jutalom

2024.07.04. 14:45

Tizennyolc köztisztviselőnek járt köszönet

Megtartotta idei köztisztviselők napi ünnepségét a tatabányai önkormányzat. Az eseményen a kiemelkedő teljesítményért járt elismerés, de kitüntették az év irodavezetőjét, az év köztisztviselőjét és az év ügykezelőjét is.

Kemma.hu

A Köztisztviselők napja alkalmából a tatabányai polgármesteri hivatal minden évben elismeri és köszönetet mond a hivatali dolgozók munkájáért.

Köztisztviselők napja Tatabányán
A köztisztviselők napja a köszönet napja is egyben
Fotó: Facebook

Dr. Dörnyei Vendel jegyző méltatta a köztisztviselők munkájának jelentőségét, és nehézségeit, akárcsak Lusztig Péter alpolgármester. Mint az önkormányzat közösségi oldalán fogalmaznak, a közszolgálatban dolgozók biztosítják a közigazgatás zökkenőmentes működését, és számos olyan feladatot ellátnak, amely nélkülözhetetlen a városlakók mindennapi életéhez.

Az eseményen az Orfeusz Társulat Demencia Brigádjának előadását is megtekinthették a résztvevők, akik egy humoros jelenetet, a Traccs-partit adták elő közönségüknek. Ezt követően elismeréseket vehettek át Szücsné Posztovics Ilona polgármestertől.

Köztisztviselők napja Tatabányán
Az Orfeusz Társulat Demencia Brigádjának előadását is megtekinthették a résztvevők
Fotó: Facebook

„Az Év Irodavezetője” címet Nochtáné Sulyok Mariann (Gazdálkodási Iroda) kapta. „Az Év Köztisztviselője” Kurucz Zsófia (Gazdálkodási Iroda), az „Év Ügykezelője” pedig Ozsváth-Cservölgyi Mária (Ingatlangazdálkodási Iroda) lett. 

Köztisztviselők napja jutalommal

További, kiemelkedő teljesítményük miatt jutalmat vehetett át Bertalanné Krajcsovics Andrea (Főépítészi Iroda), Kertai Róbert (Személyügyi és Iratkezelési Iroda), Bauer Zsolt (Stratégiai és Monitoring Iroda), Udovecz Erika (Városrendészeti Iroda), Nagy Csaba (Hatósági Iroda), Szabó Szilvia (Intézményfenntartási Iroda), Németh Zsuzsanna (Ingatlangazdálkodási Iroda), Pillmann Angéla (Polgármesteri Kabinet Iroda), Oláh András Márton (Városüzemeltetési Iroda), Hartmann István (Polgármesteri Kabinet Iroda), dr. Tolnai Szilvia (Jogi Iroda), dr. Holicska Judit (aljegyző), Lakatos Beáta (Személyügyi és Iratkezelési Iroda), Gyüre Edina (Adóügyi és Behajtási Iroda), valamint Gál Edina (Hatósági Iroda).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában