Korlátozás

2024.07.05. 07:06

Autósok figyelem: mondjuk, hol van útlezárás!

Félpályás útlezárásra kell számítani Tatabánya határában, ahol jelzőlámpák irányítják a forgalmat.

Kemma.hu

Hétfőn kezdődött és bő másfél hétig is eltarthat a forgalomkorlátozás Tatabánya határában, a Réhling Konrád utcában. 

Forgalomkorlátozás Tatabányán
Forgalomkorlátozás, azon belül félpályás útlezárás várható a városhatárban
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

Érdemes figyelmesen vezetni az érintett területen, mert bár jelzőlámpák segítségével terelik a forgalmat, óvatosságra hívják fel a síkvölgyi kereszteződés felé tartó sofőrök figyelmét. A forgalomterelésre szükség van, ugyanis ivóvíz távvezetéket építenek a helyszínen. A városi honlap információi szerint a „tatabányai ipari-innovációs fejlesztési terület” projekt keretében zajlanak a helyszíni munkálatok. Mint írják, félpályás útlezárás és forgalomterelés várható, természetesen közlekedési lámpák segítségével zajlanak majd a munkálatok, várhatóan július 15-ig.

A forgalomkorlátozás miatt torlódás alakulhat ki

A kivitelező cég a munkálatok ideje alatt mindent megtesz a forgalom zavartalan haladása érdekében, de az útlezárások és a forgalomterelés miatt kisebb torlódások előfordulhatnak. Éppen ezért a sofőrök türelmét és megértését kérik ezekben a napokban, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy július 16-án helyreálljon a forgalom. A szakemberek azt kérik, hogy a forgalomkorlátozást vegyék figyelembe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában