Bábolna

2024.07.03. 11:23

100 milliós egészségügyi fejlesztést hozott a Semmelweis-nap

Nem csupán a köszöntőkről szólt Bábolnán a Semmelweis-nap. A településen most adták át a legújabb egészségügyi fejlesztést is.

Kemma.hu

A Semmelweis-nap 100 milliós egészségügyi fejlesztést is hozott Bábolnára, így már korszerű és jól felszerelt orvosi rendelők várják a helyieket a megújult egészségügyi központban.

Nem csaupán a köszöntőkről szólt Bábolnán a Semmelweis-nap. A településen most adták át a legújabb egészségügyi fejlesztést is.
Az egészségügyi fejlesztésnek köszönhetően jobb körülmények között fogadhatják a helyieket 
Forrás: Czunyiné dr. Bertalan Judit/Facebook

– Magasabb színvonalú egészségügyi ellátáshoz jut a lakosság – hangsúlyozta Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke a keddi ünnepélyes átadón, amelyen dr. Horváth Klára polgármester és Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő társaságában köszöntötték a dolgozókat, majd megtekintették a fejlesztéseket. A megvalósításra kereken 100 millió forintot nyert a város a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP Plusz programból. 

Megújultak az orvosi praxisoknak helyet adó rendelőhelyiségek, valamint új eszközöket és bútorokat is beszereztek. A modernizált orvosi rendelőkben a különböző praxisok között előnyt jelentő szorosabb együttműködés alakulhat ki, a bábolnaiaknak pedig jobb színvonalú egészségügyi ellátás biztosítható. 

Az épületben látja el feladatait két felnőtt háziorvos, egy gyermekorvos, aki egyben az iskolaegészségügyi ellátásért is felelős és két fogorvos. Továbbá itt működik a védőnői tanácsadó is. Czunyiné dr. Bertalan Judit a közösségi oldalán hozzátette, hogy gratulál a fejlesztéshez, és köszöni az egészségügyi dolgozók munkáját. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában