Komárom-Párizs

2024.07.11. 14:25

Kiúsznak az olimpiára a Brigetio Gyógyfürdőben

Ússzunk ki az olimpiára! címmel hirdetnek programot a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben. A kezdeményezés lényege, hogy július 26-ig leússzák a Komárom-Párizs távolságot.

Körtvélyfáy Dina

Turi Bálint, a Brigetio Gyógyfürdő ügyvezetője elmondta, a program célja az úszás, a sport és az olimpia népszerűsítése. Aki július 20. és 26. között náluk úszik, az kitölthet egy regisztrációs lapot, arról, milyen hosszú távot tett meg, majd bedobhatja egy ládába. Július 26-án összeszámolják a kilométereket, másnap pedig kihirdetik, sikerült-e az akció.

Zumbázni is várják az érdeklődőket a Brigetio Gyógyfürdőben
Zumbázni is várják az érdeklődőket a Brigetio Gyógyfürdőben
Fotó: Kovács László / Forrás: 24 Óra

Aki megadja az elérhetőségeit, az sorsoláson is részt vesz, a nyertesek többek között fürdőbelépővel, színházjeggyel és társasjátékkal gazdagodhatnak. A sorsolás július 27-én, a strandok éjszakája program keretében lesz.

Turi Bálint hozzátette, Jackl Viviennek, a friss Európa-bajnok úszónak is mesélt a kezdeményezésről, aki a komáromi fürdő medencéjében készült fel az olimpiára. A fiatal tatabányai tehetségnek nagyon tetszett az ötlet, fülig ért a szája, amikor hallott róla.

A fürdőben egyébként több sportos programmal is készülnek a nyár folyamán. Több napon is zumbázni várják az érdeklődőket, szerdán és vasárnap 14 óra 30-kor és 15 óra 30-kor lehet csatlakozni, míg szombaton 14 és 15 órakor kezdődik a zumba.

Olimpiaváró sporthétvégéket is szerveznek a gyógyfürdőben. Szombaton például strandfocizni lehet majd, a program 10 órakor kezdődik. Aki előzetesen nevez a versenyre, az díjmentes léphet be aznap a strandra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában