Összefogás

2024.07.09. 17:17

Emberségből jeles: maradék osztálypénzüket ajánlották fel diákok az állatvédőknek

Nem mindennapi segítségnyújtásról számolt be a Tatai Civil Állatvédő Egyesület. Végzős diákok ugyanis felajánlották pénzüket az állatvédők megsegítésére.

Kemma.hu

Pár napja tette közzé azt a felhívást a Tatai Civil Állatvédő Egyesülete, amelyben az emberek segítségét kérték. A Facebook-posztban egy képet posztoltak, amelyen az elképesztően magas számlájuk látható, és mint kiderült, nekik erre már nem futja a költségvetésükből. Így veszélybe került az állatmentés.

Ha nem kérünk segítséget, nem tudunk menteni. Sajnos ez a szomorú valóság. Szükségünk van rátok. Szüksége van az állatoknak rátok. Minden kicsi hatalmas segítség nekünk. Aki tud, kérjük segítsen. Pár napunk van ezt a számlát rendezni

– írták akkor a posztban. Szerencsére az emberi összefogás és jószívűség ismét hamar megmutatta magát.

Az állatvédők ugyanis a minap ismét posztoltak, amelyben a hálájukat fejezték ki a tatai Eötvös József Gimnázium 12.A végzős osztályának, akik úgy döntöttek, hogy a megmaradt osztálypénzüket egy nemes célra ajánlják fel.

Mint írták, szeretnék kifejezni nagyrabecsülésüket az állatvédők áldozatos és kitartó munkája felé, mellyel nap mint nap az állatok jólétét és biztonságát szolgálják.

Az Önök elkötelezettsége és szeretetteljes gondoskodása példaértékű mindannyiunk számára

Ezért szeretnék a rendelkezésünkre álló összeget felajánlani a Tatai Civil Állatvédő Egyesület számára, hogy ezzel is hozzájárulunk az állatok ellátásához és jobb életkörülményeik biztosításához.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában