Igazolások

2024.07.09. 14:07

A menza világa nyáron is velünk

A diákok menzai étkeztetésével kapcsolatos aktuális önkormányzati tájékoztató a lábatlani Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola honlapján is látható.

A szolgáltatást ősztől is azok vehetik majd igénybe, akikre vonatkozóan az előírt nyomtatványok, nyilatkozatok, igazolások augusztus 5-ig eljutnak a városházára. Szükség van például a születési anyakönyvi kivonat másolatára, a családi pótlék folyósításának igazolására, orvosi igazolásra betegségről, diétás étkezésre vonatkozóan. Ha a szülőnek az előző tanévből az étkezéssel kapcsolatban az önkormányzat felé lejárt tartozása van, csak annak rendezése után kérhet étkeztetést. A költségeket előre kell fizetnie. Az elektronikus, illetve a csekkes befizetéseknek legkésőbb az étkezést megelőző hónap 20. napjáig meg kell érkezniük az önkormányzat bankszámlájára. Ha nem történik meg határidőre a befizetés, nincs lehetőség megrendelni a szolgáltatótól a szállítást. Az étkezés igényléséhez szükséges nyomtatványok a városháza portáján kérhetők. F. K.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában