Ipartestület

2024.07.06. 17:00

A gondolkodásra még van idő őszig

A nyári szünet előtti utolsó találkozóját tartotta a Dorogi Ipartestület kezdeményezésére alakult Szolgáltatók Kézműves Köre.

Kemma.hu

Az érdekvédelmi szervezet Orgona utcai székházában jött össze egy rövid időre a térségben szolgáltatásokat, kézműves tevékenységeket kínáló vállalkozók egy aktív kis csoportja. A kiemelt téma az volt, hogy milyen formában, mekkora terjedelemben, milyen kreatív ötletekkel jelennek meg a csoport tagjai a nyomtatott kiadványokban, a számítógépes világhálón. Az elhangzottak, illetve a később érkező jelzések alapján áll össze majd egy olyan ötletcsomag, amelyről szeptember utolsó napján mondhatja el gondolatait mindenki a kör első őszi ülésén.

Legutóbbi hírlevelében, gondolatébresztőként a Dorogi Ipartestület, Szűcs György vezetésével működő elnöksége feltett három kérdést mindenkinek. Milyen szolgáltatásokra alkalmazható az ötszázalékos áfakulcs? Melyek a kezdő vállalkozások legnagyobb gondjai? Reklámozásunkat oldjuk meg magunk, vagy bízzuk szakemberekre? Jöhetnek a válaszok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában