Előadás

2024.06.16. 20:14

A Vackor Óvoda picijeinek műsora teljesen elvarázsolt mindenkit

Hatalmas érdeklődés kísérte a környei ovisok gálaműsorát, az apróságok létszáma is egyre gyarapszik. A Vackor Óvoda és Bölcsőde munkatársai ezért már hat éve két részre bontják a programot, hogy a szülők, nagyszülők, rokonok kényelmesen elférjenek a művelődési ház színháztermében.

Kemma.hu

A környei Vackor Óvoda és Bölcsőde gálaműsorán Pekár Zita főigazgató kétszer is köszöntötte a vendégeket, és köszönte meg valamennyi támogatónak a 172 óvodás és 36 bölcsődés kisgyermekről gondoskodó intézmény működéséhez nyújtott segítséget.

Vackor óvoda
A Katicák kirúgták a ház oldalát: a 70-es és 80-as évek vagány jampi fiúi és csini lányai hatalmas bulit kerekítettek
Forrás: kornye.hu

– Folyamatosan növekszik gyermeklétszámunk, ezért rendkívül vártuk már az intézmény bővítését. Az új épületszárnyat április 2-án adták át: két csoportszobával, nagyon sok új kis gyerekkel és felnőttel bővült. A beruházás során az intézmény nagyon sok fejlesztő játékkal, mozgást biztosító modern eszközzel is gazdagodott – fogalmazott, a fenntartó mellett a bölcsőde belső tereinek felszereléséhez nyújtott környei vállalkozók számára is köszönetet mondva. A jótékonysági bálok szervezéséért pedig Török Mihály képviselőnek és Eck Csabának, valamint lányának, Eőriné Eck Alexandrának.

Az apróságokat pedig már nagy tapssal fogadták a vendégek. A kis bölcsisek, a Maci és Méhecske csoport színpadra lépésétől zúgott a színházterem. A Pillangó és Labda csoportos gyerekek fényben tündöklő hétpettyes katicákká változtak, a sünikék kedves kis majmocskákká, a Csiga csoport papírsárkányt eregetni hívta a vendégeket, a vegyes nyuszikák pedig abból adtak ízelítőt, hogy bár nyulak, nem csak ülnek, mint az urak, hanem szívvel-lélekkel ropják a táncos lábú kis csodák.

Ezer színben pompáztak a csemeték
Forrás: kornye.hu

A vegyes Napocska csoport stílszerűen szivárványt varázsolt a falak közé, a Gombák matróznak szegődtek egy csodás hajóra, a Ficánkák vidám játékfűzéssel és tánccsokorral ajándékozták meg a vendégeket, s végül a nagycsoportos Katicák szinte kirúgták a ház oldalát: a 70’- 80’-as évek vagány jampi fiúi és csini lányai hatalmas bulit kerekítettek, amihez szó szerint felcsavarták a szőnyeget.

Az intézmény meglepetés produkciója sem maradhatott el, a táncos lábú dolgozók a NOX vérpezsdítő muzsikájára forgatták meg a világot a világot jelentő deszkákon. A rendezvényen Pekár Zita a gyerekek neveléséhez, a gálához biztosított háttérmunkákhoz nyújtott segítségért munkatársainak, valamint a lebonyolításban nyújtott támogatásért a művelődési háznak, valamint a program koordinátorának is köszönetet mondott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában