Legrégebbi lakó

2024.06.25. 14:18

Tizenegy éve a menhelyen: még mindig gazdát keres Vinny

Még kiskutyaként került a menhelyre, de azóta sem talált még gazdára Vinny. A tizenegy éves eb a komáromi Rexnél várja, hogy rámosolyogjon a szerencse.

Körtvélyfáy Dina

Nem minden kutya olyan szerencsés, hogy pár hónapon belül felelős gazdát találjon. Vinny azonban szinte a teljes életét a komáromi Rexnél töltötte.

Vinny töretlenül vár az igazira
Vinny töretlenül vár az igazira
Fotó: Komáromi Rex Állatvédő Alapítvány / Forrás: Facebook

– Ennyi menhelyen töltött nap után vajon eljön valaha a szabadulás ideje? – írták az állatról a menhely oldalán. – Vinny négy hónapos volt mikor a gondozásunkba került. Nem gondoltuk volna, hogy ennyi időt fog velünk tölteni. 2013 volt az az év amikor hozzánk került az akkor még kicsi, eleven kölyök kutyus, azóta viszont eltelt 11 év. Ő a legrégebbi lakónk, aki már-már egyesületünk arcává vált.

Vinny hűséges társa a gondozóknak

Hozzátették: Vinny nehezebben barátkozik, de akit megkedvel, az örökre szeretni fogja. Igazi hűséges társa minden gondozónak, aki ennyi éven át gondozta, szerette és nevelte. Reggeli és délutáni futtatás idején egyből szalad gondozóihoz, akiknek lábára ül, fekszik és vár egy kis szeretetre. Ráadásként kenneltársainak is szerencsét hoz: minden lakótársa szinte azonnal gazdára talál, csak Vinnyre nem talált még rá az igazi.

– Gyönyörű, borostyánszemeibe nézve csak szomorúságot és reményt látunk. Szomorúságot, mert eddig nem tapasztalhatta meg az otthon melegét, reményt pedig a boldog végre – olvasható a gazdikereső profilján. – Minden nap egy új remény, hogy talán gazdis lesz. Vinny számára még nem jött el a happy end, de ahogy ő sem, úgy mi sem adjuk fel. Addig, amíg ezt a reményt tápláljuk, sajnos tovább nő a már így is rekordot elérő, rácsok mögött töltött napok száma.

Vinnyt a Komáromi Rex Állatvédő Egyesületnél lehet meglátogatni, örökbefogadásáról pedig elérhetőségeik egyikén is érdeklődhetnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában