Európa-bajnokság

2024.06.24. 19:05

Összeölelkezve énekeltek és éltették a magyarokat Esztergomban

Repkedtek a felfújható fotelek, összekapaszkodva ünnepelték a sikert. Az esztergomi szurkolói zónában előbb döbbent csend lett úrrá, majd a mindent eldöntő gól után az Ismerős arcok dala zúgott a Széchenyi téren.

Walczer Patrik

– Készültem, mert naplemente után tömegével jönnek a szúnyogok! – mondta egy hölgy, aki a kezdősípszót követően magára fújta a szúnyogriasztót. Nem ő volt az egyedüli, aki megpróbált védekezni a vérszívók ellen, de a többség egyáltalán nem foglalkozott a rovarokkal, csak egy érdekelt mindenkit: mindegy, hogy hogyan, de szerezzük meg a három pontot.

Repkedtek a felfújható fotelek, összekapaszkodva ünnepelték a sikert. Az esztergomi szurkolói zónában előbb döbbent csend lett úrrá, majd a mindent eldöntő gól után az Ismerős arcok dala zúgott a Széchenyi téren.
Az esztergomi szurkolói zóna a lefújás után: kitört az örömünnep a magyar-skót mérkőzést követően a Széchenyi téren.
Fotó: W.P. / Forrás: 24 Óra

Az előző két mérkőzéssel szemben jobb hangulat uralkodott a szurkolói zónában, a közönség szinte végig rigmusokkal biztatta a csapatot, mivel érezték, hogy a válogatott mindent meg szeretne tenni a győzelemért. Csak akkor csendesedett el néhány percre a publikum, mikor Varga Barnabás ijesztő sérülést szenvedett, volt aki fejét a kezeibe temetve hátat fordított a kijelzőnek.

Csoboth Kevin gólja után szinte örömünnep kezdődött a téren, mezek, sálak, poharak, de még felfújható fotelek is magasba repültek, miközben a vörös füst szép lassan ellepte a kivetítő előtti területet. A szurkolói zóna késő este leginkább egy fesztiválhelyszínre hasonlított. A mérkőzés lefújását követően a szurkolók összeölelkezve énekelték a 2016-os Európa-bajnokság „nem hivatalos” himnuszát, vagyis a Soho Party: Az éjjel soha nem érhet véget című dalát, de az összetartozásunkat is szimbolizáló Nélküled, vagyis az Ismerős Arcok dala sem hiányozhatott az ünneplésről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában