10. Tatabányai Sörfesztivál

2024.06.16. 10:39

Jubilált és új helyszínen debütált a Tatabányai Sörfesztivál +fotók

Gasztronómia, gyerekprogramok, na és persze, koncertek sokasága. Az idei sörfesztivál ismét új helyszínen várta a látogatókat.

Kemma.hu

Ismét új helyszínen várta a kikapcsolódni vágyókat a Tatabányai Sörfesztivál. A tizedik fesztiválnak ezúttal a Multifunkcionális Sportcsarnok környezete adott otthont. Már az első, pénteki napon több mint nyolcezren látogattak ki.

Számos produkció várta az érdeklődőket a sörfesztiválon
Számos produkció várta az érdeklődőket a sörfesztiválon
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

Tizedszerre is sörfesztivál

– Ezen a helyszínen még soha senki nem tartott rendezvényt. Azért azt tudni kell, hogy ez nem akármilyen rendezvény, ennek iszonyú áram- és vízigénye van. Ráadásul március közepén döntöttek arról, hogy egyáltalán lesz és, hogy itt lesz ez az esemény, úgyhogy nagyon komoly munkát kellett belefektetni – emelte ki Lukács Zoltán, az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője, aki hozzátette:

– Nagy újdonság az, hogy végre egy olyan helyen vagyunk, például a csarnok épülete miatt is, hogy el tudunk helyezni úgy két színpadot, hogy akár egyszerre is hallhatunk produkciókat, mert „nem szólnak össze” a színpadok. Ez eddig sehol nem volt lehetséges.

Úgy tűnik, jól muzsikált az új helyszín, ahol még egy kivetítő előtt közösen szurkolhattak a magyar válogatottnak is.

Aki eddig még nem látogatott ki, ma még megteheti, a gyermekműsorok mellett koncertekkel várják az érdeklődőket, este nyolc órától sokak kedvence, a Kowalsky meg a Vega lép színpadra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában