Nyári szünidő

2024.06.29. 07:43

Nincs, aki vigyázzon a gyerekre? Jelentkezzetek napközis táborba!

Két napközis tábort kínálnak Oroszlányban. A gyerekek egy balatoni élményparkot is meglátogatnak, de akár még lovagolhatnak is.

Kemma.hu

Dolgozik és nem tud senki a gyerekére vigyázni napközben? Erre az eshetőségre is gondoltak szűkebb hazánkban, hiszen az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár dolgozói két napközis tábort is szerveznek a szünidőben. 

Két napközis tábort kínálnak Oroszlányban. A gyerekek egy balatoni élményparkot is meglátogatnak, de akár még lovagolhatnak is.
A császári Henryx Citybe is ellátogathatnak a napközis táborban résztvevő gyerekek
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Kalandvágyóknak a következő napközis tábort ajánljuk

Az első napközis tábor a Kaland Tábor néven fut, melyet július 22. és 26. között rendeznek. Tartalmas és változatos programokat állítottak össze a táborozni vágyó gyerekeknek. A résztvevők az öt nap alatt ellátogatnak a csopaki Balatoni Élményparkba, mely a Balaton északi partján található, továbbá a szentendrei Népművészeti Múzeum és Skanzenben ismerkednek meg népszokásainkkal. 

A fővárosban is izgalmas kalandok várnak a kicsikre, Budapesten a Tarzan Parkban mozoghatnak a fiatalok. Vármegyénken belül pedig a komáromi WF Szabadidőpark és a tatabányai Laser Warzone arénája teszi teljessé a kikapcsolódást a forró nyári napokon. 

Az öt napos tábor  díja étkezést nem tartalmaz. A programokat 7:30 és 16:30 között rendezik. 

Média? Lovaglás? Arra is van lehetőség

A hely, ahol élünk néven futó, augusztus 5. és 9. között megrendezendő napközis tábort leginkább azok számára lehet érdekes, akik nemcsak szórakozni szeretnének, hanem fogékonyak az új dolgokra és szívesen megismernének különböző kultúrákat. Ez a tábor valamivel olcsóbb, mint a Kaland Tábor, de az étkezést ez az összeg sem tartalmazza. A programokat 7:30 és 16:30 között rendezik. A napközis táborba jelentkezni a KFMKK-ban lehet.

A résztvevők megismerkednek a Kurdi Fanni - lovas tanyával, de az Oroszlányi Városi Televízió stúdióját is meglátogatják. A majki Kamalduli Remeteség és Bányászati Múzeum mellett a Császáron található Hendryx Cityben a western világot is megismerhetik a gyerekek, akik végül a komáromi WF Szabadidőparkban található strandfürdőben hűthetik le magukat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában