Forgalomkorlátozás

2024.06.28. 07:35

Nagy volt a baj, egészségügyi okok miatt késett a pesti vonat

Úgy tudni, a vonat már elhagyhatta Biatorbágyot, de így is majd' 50 perces késéssel fog beérkezni a Déli pályaudvarra.

Kemma.hu

Az Oroszlányból 4:35-kor a Déli pályaudvarra indult S12-es vonat (4419) Biatorbágyon mentőre vár, tovább indulásáig, várhatóan 6:30-ig a főváros felé közlekedő vonatok várakozásra kényszerülnek - adta hírül a mávinform hivatalos Facebook-oldalán

További fennakadások is voltak hajnalban a közelekedésben

Budaörs és Biatorbágy között megjavították a korábban meghibásodott biztosítóberendezést, ezen a szakaszon már nincs korlátozás. A menetrendszerű közlekedés fokozatosan állhat helyre, késésekre, rövidebb útvonalon közlekedő, illetve kimaradó járatokra délelőttig még lehet számítani a győri fővonalon.  

A késések csökkentése érdekében:
az Oroszlányból a Déli pályaudvarra indult S12-es vonat (4419) csak Kelenföldig közlekedik
a Tatabányáról 7:38-kor a Déli pályaudvarra induló S10-es vonat (4437) nem közlekedik
az Oroszlányból 7:45-kor a Déli pályaudvarra induló S12-es vonat (4447) helyett Oroszlány és Tatabánya között pótlóbusz közlekedik

Péntek hajnaltól Budaörs és Biatorbágy között biztosítóberendezési hiba lassítja a közlekedést. A helyreállításáig 10-20, egyes esetekben akár 20-30 perccel is meghosszabbodhat a menetidő a győri fővonalon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában