Tisztára

2024.06.23. 17:22

Megrohamoztátok az autómosókat a szaharai por után +fotók

Szombat reggelre országszerte kellemetlen meglepetésre keltek az autósok: a kocsikat belepte a szaharai por, amiből Komárom-Esztergom vármegye is bőven kapott. Úti cél lett az autómosó.

Kemma.hu

Sorok alakultak ki minden autómosónál

Forrás: Kemma.hu

Aki ma nem mosatott autót, annak nincs is kocsija! – ez lehetne június 23. tanulsága. Mindegy volt, hogy kézi vagy automata a tisztítás, a szombatra a nyakunkba kapott szaharai por után mindenhol sorok alakultak ki az autómosóknál.

Ma senki nem sajnálta erre a pénzt vagy az időt: vállalhatatlanul koszos autók araszoltak egymás után, és várakozás nélkül szinte senki nem úszta meg a mosást, mosatást.

Az égi áldásnak (mocsoknak) valószínűleg csak az autómosósok örülnek, akik igazán erős hétvégét zárhatnak. Igaz, kemény munka gyümölcse lesz, amikor majd dörzsölhetik a tenyerüket a roham után.

Az egyik tatabányai mosóban megtudtuk, hogy szombaton csak ők 320 kocsit mostak le, vasárnap délig pedig 190-en voltak túl, így biztosra mondták, hogy 400 fölött lesznek a nap végére. És hiába a hatalmas és gépesített forgó kefék, a meleg levegő, meg a simogató polipkarok, a mosás elején kézi erővel is át kell suvickolni a kocsikat, amik szünet nélkül özönlenek. A készséges autómosós azt is elárulta még, hogy amikor két évvel ezelőtt ugyanekkora adag szaharai por érkezett Tatabányára, ő több mint 4 kilót fogyott néhány munkanap alatt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában