Kiemelkedő kollégák

2024.06.27. 17:43

Közszolgálati elismeréseket adtak át

Közszolgálati díjakat adtak át Komáromban. Az elismerést Sárai Ferenc és Kovács Annamária érdemelte ki.

Körtvélyfáy Dina

A településen minden évben közszolgálati díjjal jutalmazzák azokat, akik kiemelkedő munkát végeztek a hivatalban. Az elismerést ezúttal is ketten vehették át Molnár Attila polgármestertől és dr. Baksa-Ströcker Renáta jegyzőtől.

Dr. Baksa-Ströcker Renáta, Kovács Annamária, Sárai Ferenc és Molnár Attila
Dr. Baksa-Ströcker Renáta, Kovács Annamária, Sárai Ferenc és Molnár Attila a közszolgálati díjak átadóünnepségén
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

Díjat kapott Sárai Ferenc, aki adóügyi behajtóként dolgozik. A méltatás szerint munkájára az alapos szakmai tudás, a megalapozott döntés és precizitás jellemző. Az ügyfelekkel, adózókkal, valamint a munkatársakkal korrekt, támogató munkakapcsolat kialakítására törekszik. Az adócsoport csendes, inkább visszahúzódó, ugyanakkor nagy munkabírású, segítőkész tagja.

Elismerték Kovács Annamária munkáját is, aki a hivatal hatósági és intézményi osztályának egészségügyi és szociális referense. Az indoklás szerint a díjazott szakmai felkészültsége kiváló. Munkáját pontosan, etikusan végzi. Önként és szívesen vállal plusz feladatokat is. Munkáját a gyors reagálás és a proaktivitás jellemzi. A társosztályok munkatársaival is hatékony együttműködést alakított ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában