Lakossági bejelentés

2024.06.17. 12:33

Kiszúrtak egy furcsa idegent, de ami kiderült róla, az még megdöbbentőbb

Valaki lakossági bejelentést tett június 16-án délben. Egy furcsa idegent látott Komárom közelében sétálni, ez nyugtalanította. A neszmélyi polgárőrség munkatársa járt után a dolognak, elő is került a férfi útlevele.

Kemma.hu

Furcsa kinézetű idegen személy miatt érkezett lakossági bejelentés a Neszmélyi Polgárőr Egyesülethez június 16-án déltájban. A férfinak, aki a szokatlan viselkedésével gyanút keltett, az egyik térde kendővel volt bekötve, és hátizsákkal gyalogolt Komárom irányába.

amerikai túrázó
A férfi bemutatta az amerikai útlevelét, majd folytatta útját Ausztria felé
Forrás: Neszmélyi Polgárőr Egyesület/Facebook

Csányi Dániel neszmélyi polgárőr meg is találta őt Dunaalmáson, a művelődési ház környékén. Megszólította a férfit, aki erre kérés nélkül, önként megmutatta a amerikai útlevelét. A polgárőr angolul kérdezte tovább az illetőt, aki elárulta, hogy gyalogosan tart Ausztriába, a térde pedig azért van bekötve, mert fáj, de mentőt nem kell hívni hozzá. A polgárőr egyeztetett a tatai rendőrkapitánysággal, és arra jutottak, hogy rendőri intézkedésre nincs szükség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában