Utód

2024.06.01. 06:56

Gál Csaba jó gazdája lehetne Tatabányának

Tatabánya egykori polgármestere szerint a vezetési kvalitások miatt méltó utód lenne a Fidesz-KDNP-s Gál Csaba.

Kemma.hu

Bencsik János 20 éven át volt Tatabánya polgármestere. 2010 óta országgyűlési képviselőként dolgozik a vármegyeszékhely fejlődéséért is. Most a (Fidesz-KDNP) jelöltjét támogatja a választáson. Mint ismert, a kormánypárt színeiben Gál Csaba indul polgármesterjelöltként. 

Gál Csaba és Bencsik János
Gál Csaba Tatabánya polgármester jelöltje és Bencsik János
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

– Rendezett közterületekre, szépen elvezetett csapadékvízre, jól működő intézményekre és kikapcsolódási lehetőségekre, valamint sportlétesítményekre van szükség, hogy egy város otthonos és szerethető legyen – fogalmazott Bencsik János. Mint mondta mindehez olyan vezetőre van szükség, aki mindezt érti és üzemeltetéspárti. Tehát odafigyel arra, hogy jól üzemeltető legyen a város: tiszta közterületekkel, használható utakkal, legyen elég parkoló, színvonalas oktatással, elegendő bölcsődével és óvodával, jól működő egyesületekkel és művészeti csoportokkal.

Bencsik János szerint a kormánypárti polgármesterjelölt, Gál Csaba épp ilyen jelölt.

Pénzügyi vezetőként eltöltött 10 éves tapasztalata megerősítette benne, hogy ha bizalmat kap,  jó gazdája lesz Tatabányának és a városüzemeltetés is rendben lesz, így Tatabánya szerethető, otthonos, élhető város lesz

– tette hozzá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában