Mozgóétterem

2024.06.29. 09:13

Food Truck Show várja a gasztronómia szerelmeseit +fotók

Kezdetét vette a Food Truck Show Komáromban. A gasztronómia szerelmeseit szombaton és vasárnap is várják a Jókai ligetbe.

Körtvélyfáy Dina

Péntek délután nyílt meg a több teherautóból álló Food Truck mozgóétterem a Duna-parti városban. Ahogy közelgett az este, egyre nőtt az érdeklődők száma is, levendulás fagylaltot, gofrit, churrost, pizzát, mexikói ételeket és hamburgert is lehetett kóstolni, de az italok sem hiányoztak a kínálatból. Idén sokkal több kamionnal érkeztek a vendéglátók, mint tavaly. Igaz, az árak idén sem csökkentek, alaposan a zsebébe kellett nyúlnia annak, aki meg szeretett volna vacsorázni.

A Food Truck Show-n sokféle ételt meg lehetett kóstolni
A Food Truck Show-n sokféle ételt meg lehetett kóstolni
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

Kísérőprogramokkal is készültek a szervezők. A Jókai Mór Városi Könyvtár papírszínházzal készült, de kitelepült a Komáromi Klapka György Múzeum is. A Szőnyi Lovas Sportegyesülettel lovaskocsizni lehetett, sok család élt is a lehetőséggel.

Szombaton a Kemence Egyesület kézműves foglalkozással várja az érdeklődőket, de ezen a napon utcazene-fesztivált is rendeznek, ahová több fellépő is érkezik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában