Hőségriadó

2024.06.19. 12:56

A tataiak ingyen használhatják a Fényes Fürdőt

A legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendeltek el az ország egész területére szombat éjfélig. A Fényes Fürdőn most ingyen várják a hűsölni vágyókat.

Kemma.hu

A Fényes Fürdő közösségi oldalán osztották meg a jó hírt a tataiakkal, hogy a tatai lakcímkártyával rendelkezők térítésmentesen használhatják a fürdőt. 

Az amorf medence gépészeti munkálatai még tartanak. A pancsoló azonban már szombattól várja a gyerekeket a Fényes Fürdőn.
A hőségriadó ideje alatt, amíg nem készül el az amorf medence javítása, a helyiek ingyen használhatják a Fényes Fürdőt
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A bejegyzés szerint amíg tart a hőségriadó, térítésmentesen léphetnek be a Fürdő területére és használhatják a Grófi-tavat és a pancsoló medencét a tatai lakcím kártyával rendelkezők. A kedvezmény addig érvényes, amíg az amorf medence üzemszerű működése el nem indul.

Hőségriadó alatt irány a Fényes Fürdő

Információink szerint ez most egyelőre szombat éjfélig ad lehetőséget az ingyen fürdőzésre. De amennyiben az országos tisztiorvos újra elrendeli a hőségriadót és még nem fejezték be az amorf medence felújítását, akkor ismét térítésmentesen várják a helyieket a strandon. 

Mint arról korábban beszámoltunk, az amorf medence olyan rossz állapotban volt, hogy az egész belsejét le kellett fóliázni. Bár a próbaüzemét elindították június 14-én, pénteken, sajnos a feltöltés után hibák jelentkeztek, amit a biztonságos fürdőzés érdekében javítania kell a kivitelezőnek. A javítások alatt a pancsoló és a Grófi-tó várja a fürdőzőket kedvezményes áron, amit most a hőségriadó idejére a tataiaknak ingyenessé tett az üzemeltető. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában