Elismerés

2024.06.19. 17:28

Eredményes komáromi diákokat köszöntöttek +fotók

Azokat a komáromi diákokat köszöntötték a Csillagerődben szerdán, akik kiváló eredményt értek el tanulmányi, vagy sportversenyeken a tanév során. A fiatalokat éremmel és oklevéllel díjazták a szervezők.

Körtvélyfáy Dina

A komáromi diákokat Molnár Attila polgármester üdvözölte a június 19-i eseményen. A városvezető azt hangsúlyozta, fontos, hogy a város hírnevét öregbíteni tudják a nagyvilágban, az itt jelenlévő gyerekek pedig sokat tettek ennek érdekében. Vajda Bence alpolgármester is gratulált az eredményekhez, majd hozzátette, mindenki büszke lehet magára. Rámutatott arra is, a szorgalomnak és a munkának mindig meglesz az eredménye, aki tanul, az jól tölti az idejét.

A komáromi diákok oklevelet és érmet vehettek át
A komáromi diákokat oklevéllel és éremmel jutalmazták
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

Hajnal Dóra önkormányzati képviselő a szülőket és a felkészítőket is méltatta, akik nélkül ezek az eredmények nem születhettek volna meg.

Elsőként a tanulmányi versenyeken ügyeskedőket jutalmazták oklevéllel és éremmel, majd a szép sporteredményeket elértek következtek. A gyerekek pizzautalványokat és strandbelépőt is kaphattak a Brigetio Gyógyfürdőbe. Az eseményen Janovszki Csenge népdalénekes is közreműködött.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában