Választás 2024

2024.06.08. 10:25

Egymillió Találkozás Napja: Komárom-Esztergom is csatlakozott

A Fidesz ötvenezer aktivistája és politikusa egymillió embert buzdít a június 9-i szavazásra a kampányhajrában. Komárom-Esztergom vármegye is kiveszi a részét az Egymillió Találkozás Napjából.

Kemma.hu

Egy az egymillió találkozásból: Czunyiné dr. Bertalan Judit és Takács Károly Oroszlányban

Forrás: Czunyiné dr. Bertalan Judit/Facebook

Orbán Viktor miniszterelnök szerint „mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje, de a győzelemért még egy utolsó, nagy erőfeszítésre van szükség”. Ez az erőfeszítés lesz a valaha volt legnagyobb kampányhajrá, az Egymillió Találkozás Napja, amelyből Komárom-Esztergom vármegye is kiveszi a részét. 

Komárom-Esztergom vármegye is kiveszi a részét az Egymillió Találkozás Napjából. A Fidesz ötvenezer aktivistája és politikusa egymillió embert buzdít a június 9-i szavazásra a kampányhajrában.
Egy az egymillió találkozásból: Czunyiné dr. Bertalan Judit és Takács Károly Oroszlányban
Forrás: Czunyiné dr. Bertalan Judit/Facebook

Ki kell állnunk a nemzeti, keresztény értékek és a béke mellett - vallja Süttő polgármestere

A keresztény, nemzeti értékek melletti kiállás rendkívül fontos. A Bajnán, Bajóton és Süttőn élők is úgy vélik: csak a béke az elfogadható opció.

A leányvári virágárus szerint csak a kormánypártok biztosíthatják a békét +videó

Félelem, nyugalom, siker. A legkülönfélébb gondolatokat ébreszt az állampolgárokban a június 9-i választás. Egy azonban közös: a béke mindenek felett áll.

Esztergomban a béke mellett teszik le a voksukat

Esztergom térsége is csatlakozott az Egymillió Találkozás Napjához, ahol Erős Gábor országgyűlési képviselő beszélgetett lakosokkal. Mindenütt kijelentették: átérzik a június 9-i választás valódi tétjét. 

Gottwald Sándor ismert tatai vállalkozó szerint is hatalmas a választás tétje

A szabad, független ország miatt fontos elmenni szavazni az ismert tatai vállalkozó szerint. Gottwald Sándor szerint dédunokáink jövője múlik a vasárnapi választáson.

Sokan leszavazzák a szemetes Oroszlányt

Világos, biztonságos és rendezett városban szeretnének élni az oroszlányiak. Az Egymillió Találkozás Napja remek apropót adott arra is, hogy mindenki véleményt formálhasson a városról és arról, miért fontos a szavazás.

A tatai háziorvos a békéért buzdít választásra

Az Egymillió Találkozás Napjához csatlakozott Tata is, ahol Michl József polgármester beszélgetett a lakókkal. A választás előtti napon videóban üzentek a Kemma.hu olvasóinak.

Csernoviczki Éva is szavazásra buzdít

Szavazásra buzdít a tatabányai olimpikon. Csernoviczki Éva cselgáncsozó a Kemma.hu olvasóinak videóban üzent a választás fontosságáról. 

A nyugalmazott bányász szerint Tatabánya fejlődése múlik a választáson

Valódi bányászváros Tatabánya, így a bányák igazi hősei sem maradhattak ki az egymillió találkozás napjából. A választás előtt egy nyugalmazott bányász biztat a szavazásra.

Az egymillió mosolyhoz Oroszlány is hozzájárult

Rengeteg mosolygós arccal és még több biztató szóval találkozott Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő és Takács Károly kormánypárti polgármesterjelölt ma délelőtti sétájuk során. Oroszlány is csatlakozott az Egymillió Találkozás Napjához.

Takács Károly is kilátogatott az oroszlányi piacra

Az oroszlányi piac környéke ma délelőtt kampányhajrától volt hangos. Takács Károly Fidesz-KDNP-s oroszlányi polgármesterjelölttel is találkozhattak az arra járók.

A vasárnapi önkormányzati és európai parlamenti választás előtti 24 órában, a Fidesz ötvenezer aktivistája egyetlen nap alatt egymillió embert fog személyesen a választásra buzdítani. 

– Ebben a mozgósításban magam is részt fogok venni, mert a tét hatalmas. Háború vagy béke - erről döntünk. Szombaton jön tehát az Egymillió Találkozás Napja. Vasárnap pedig a választáson: Csak a béke, csak a Fidesz! – mondta a miniszterelnök Dabason. A kormányfő a minap Kisbéren is kiemelte: szó sem lehet róla, hogy magyar fiatalokat mások sorozzanak be másik hadseregbe, és az életükről, vérükről mások rendelkezzenek.

Bencsik János, a Tatai-medence országgyűlési képviselője a közösségi oldalán arról írt, hogy június 9-én a magyarok mondjanak nemet a háborúra és álljanak ki a békéért. Az Egymillió Találkozás Napja kapcsán pedig a Fidesz videóját is megosztotta, kiemelve, hogy „együtt erő vagyunk!”

Nemcsak vármegyénkben, de az ország minden részén zajlik a mozgósítás az Egymillió Találkozás Napján. Az országos eseményekről frissülő cikkünkben tudósítunk.

Czunyiné dr. Bertalan Judit, a bakonyaljai-komáromi térség országgyűlési képviselője szombat reggel videóban számolt be arról, hogy a kampányhajrában már el is kezdték a mozgósítást. Mint fogalmazott, a képviselő- és polgármesterjelöltek is nekivágtak, hogy személyesen találkozzanak a választókkal. 

– Vasárnap csak a béke, csak a Fidesz – tette hozzá a képviselő, aki Takács Károllyal, a kormánypárt oroszlányi polgármesterjelöltjével maga számos bányászvárosban élővel találkozott is már. 

Erős Gábor, az esztergomi térség honatyája úgy fogalmazott Facebook-oldalán, hogy akit csak lehet, felkeresnek, hogy vasárnap győzzenek.

A tét óriási, békét szeretnénk!

– összegezte a választások tétjét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában