Kirándulás

2024.06.27. 13:03

Állatkertbe mentek az ácsi diákok

Jutalomkiránduláson vehettek részt az ácsi iskola legjobbjai. A diákok a győri állatkertbe látogattak el.

Kemma.hu

Immár több éves hagyomány, hogy azok a diákok, akik kitűnő bizonyítványt szereztek, vagy egy-két négyessel zárták a tanévet, jutalomkiránduláson vehetnek részt – számoltak be róla az Ácsi Gárdonyi Géza Általános Iskola Facebook-oldalán.

A diákok körében népszerű volt az állatsimogató.
A diákok körében népszerű volt az állatsimogató
Fotó: Ácsi Gárdonyi Géza Általános Iskola / Forrás: Facebook

Másodiktól nyolcadikig 65 olyan tanulójuk volt, akik szép bizonyítványt vihettek haza. Az első évfolyam tanulói még nem jegyeket, hanem szöveges értékelést kapnak, így ők külön kiránduláson vehettek részt.

A választott úti cél a győri állatkert volt. Először közösen tettek egy nagy kört az állatkert területén. Eközben megnézték a tengerimalac-vonatot és a pingvin show-t. Ezt követően ebédeltek, majd a kisebbek a közeli játszóteret vették birtokba, a nagyobbak pedig további felfedezőútra indultak az állatkert területén. Nagy népszerűségnek örvendett az állatsimogató is, ahol a gyerekek hosszú perceken át simogatták és etették az állatokat. A diákok a nagy melegben fáradtan, de élményékkel gazdagon tértek haza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában