Összefogás

2024.06.14. 15:59

Nem mindennapi eset miatt kér segítséget egy tatabányai benzinkutas

Ki akarta fizetni tankolását egy fiatal férfi Tatabányán, azonban nem sikerült neki. Végül az ott dolgozó hölgytől vonták le a benzin árát, ami miatt kéri a sofőrt, ha magárra ismer, térjen vissza a kútra és rendezze a számláját.

Kemma.hu

Kávéra, de még egy fagyira is meghívja az egyik tatabányai benzinkutas azt a fiatal férfit, aki június 2-án, vasárnap tankolt nála az egyik OMV kúton. A fiatal, 30 év körüli férfi egy fekete Audival érkezett, tankolt 34 ezer forintért, fizetett, majd elhajtott. Azonban volt egy kis probléma. Kiderült, hogy a benzinkút kasszája nem működött, így a tankolása ingyen volt, amit a kutastól vontak el. 

benzinkutas, felvétel
A benzinkutas felvétele szerint ezzel az autóval volt a sofőr
Fotó: Beküldött / Forrás: Ripost

Most abban bízik, hogy a becsületes sofőr visszatér és rendezi a számláját  – számolt be a nem mindennapi esetről a Ripost

Az egyik alkalommal bejött egy fiatal férfi. Viszonylag magas, vékony. Kabátot viselt. A haja oldalt fel volt nyírva, középen pedig hosszúra van hagyva. Semmi probléma nem olt vele, 34 ezer forintot kellett fizetnie a benzinért és még vásárolt is. Kifizette, de miután elhajtott, kiderült, hogy gond volt a kasszával, nem érzékelte, hogy rányomtam a tankolásra, így a kártyájáról nem sikerült levonni a pénzt. Nem figyeltem és ő sem vette észre

– árulta el a Ripostnak a töltőállomáson dolgozó hölgy, majd hozzátette, hogy mivel a sofőr „kifizette” a tankolását, így nem követett el szabálysértést, ami miatt a rendőrség sem tud segíteni a benzinkútnak.

Ha a férfi magára ismer, menjen vissza a kúthoz!
Fotó: Beküldött / Forrás: Ripost

Mire észrevettük, hogy nem vonta le az összeget, addigra már késő volt

– folytatta történetét a hölgy, aki ezzel zárta mondandóját:

Nekem a fizetésemből levonták az összeget, így ez elég rosszul érintett engem. Így nagyon örülnék, ha a becsületes magyar sofőr visszatérne és rendezné a számláját! Nagyon bízom benne, hogy jófej srác, és visszajön a kútra, ha felismeri magát. Ha így tesz, akkor meghívom egy fagyira is hálám jeléül!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában