Ballagás

2024.06.26. 11:28

Százhuszonnyolcan hagyták el az alma matert

Százhuszonnyolc kisdiák búcsúzott az Oroszlány három általános iskolájából.

Wágner Zsanett

Mindhárom oroszlányi általános iskolában június 21-én, pénteken tartották meg a ballagást.

Ballagás Oroszlányban
Ballagási ünnepségeket tartottak városszerte
Fotó: oroszlany.hu

Mint az oroszlany.hu is megírta, a Benedek Elek EGYMI két speciális osztályából 15 gyerek ballagott el. Közülük a jó tanulók könyvet és oklevelet, a legkiemelkedőbbek pedig a 8 éves teljesítményükért kupát vehettek át.

A Hunyadi Mátyás Általános Iskola három nyolcadikos osztálya 76 tanulójától búcsúzott, akik 83 százaléka érettségit adó középiskolába – gimnáziumba, szakgimnáziumba – nyert felvételt, a többiek pedig a szakmunkásképzést választották. Két diák alapfokú, és szintén két tanuló középfokú nyelvvizsgát tett. Az esemény jutalmak átadásával zárult, melyen a sport, és egyéb területen végzett kimagasló tanulmányi eredményükért, valamint példamutató magatartásukért vehettek át elismerést, jutalmat a ballagó tanulók.

A József Attila Általános Iskola két végzős osztályából 37-en ballagtak el, akik közül öten tettek sikeres nyelvvizsgát. A kiemelkedő tanulmányi és sport eredményt elért tanulók oklevelet és könyvjutalmat kaptak az ünnepség végén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában