Vakáció!

2024.06.20. 11:28

A vakációkor se felejtsük el, hogyan óvjuk értékeinket - erre figyelmeztet a rendőrség

Nyakunkon a vakáció, a pihenés és feltöltődés időszaka. Nagyon fontos, hogy a nyári hónapokban se feledkezzünk meg értékeink és testi épségünk védelméről.

Kemma.hu

A vakáció közeledtével fontos, hogy ne felejtsük el az értékeink és testi épségünk védelmét szem előtt tartani. Ennek érdekében látogattak el a rendőrök az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola DADA programban részt vevő osztályaival az Esztergomi Kresztergom Parkba, ahol a biztonságos közlekedés szabályairól tanulhattak a gyerekek, majd az elméleti tudásukat Korompai Gábor, a park tulajdonosa jóvoltából gyakorlatban is hasznosíthatták - írta a Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség hivatalos Facebook-oldalán

A diákok elektromos kisautókkal, illetve rollerekkel, valamint gyalogosan gyakorolhatták a közlekedési szabályok betartását. Füzék Zsófia r. hadnagy ezután nyár veszélyeiről, a 112 segélyhívószám szabályairól és fontosságáról beszélgetett a résztvevőkkel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában